Certificering

Certificering

Al onze trainingen worden verzorgd door zeer ervaren en deskundige trainers met internationale accreditatie op Black Belt of Master Black Belt-niveau. Hiermee garanderen wij dat, naast het materiaal, ook de trainer zelf aan de hoogste internationale standaarden voldoet en u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Na afloop van onze trainingen ontvangt u een certificaat van deelname. U kunt ook worden gecertificeerd in de belt waarin u bent opgeleid. Deze certificering heeft twee niveaus:

  1. Trained: u legt succesvol het theorie-examen af.
  2. Certified: u levert tevens succesvol een praktijkopdracht op, overeenkomstig de criteria behorend bij de Belt. Uw project wordt getoetst door een Master Black Belt van Lean Six Sigma Groep, waarvan LeanPublic een onderdeel is.

Wanneer er voor gekozen wordt om de training inclusief examen en certificering te volgen wordt hier een meerprijs van €200,- exclusief BTW voor in rekening gebracht. Een losse aankoop van het examen en de certificering bedraagt €250,- exclusief BTW. Voor dit bedrag kunt u een theorie-examen afleggen en wordt uw praktijkopdracht beoordeeld. Eventuele coaching op de praktijkopdracht valt buiten dit bedrag.

Internationale standaarden

ASQ

De American Society for Quality (ASQ) is een onafhankelijke internationale organisatie die zich bezighoudt met vaststellen van internationale kwaliteitsstandaarden. In meer dan 130 landen wereldwijd is deze organisatie actief.

IASSC

De International Association for Six Sigma Certification (IASSC) heeft de ambitie om de wereldwijde standaarden voor Lean Six Sigma te accrediteren.