Black Belt

Black Belt

Wat?

De Black Belt training is een 8-daagse training in Lean Management.

Doel

Met training kun je zelfstandig complexe, organisatiebrede verbeteringen (bege)leiden in een politieke context en Green Belts coachen bij hun verbetertrajecten. Als je sparringpartner van bestuur en management ben je als Black Belt hét Lean-gezicht van een afdeling, dienst of organisatie. Je zult met het succesvol afronden van de training het vertrouwen hebben verbetertrajecten tot een goed einde te brengen en je opdrachtgever tevreden te stellen.

Voor wie?

Voor een ieder die zelfstandig complexe verbetertrajecten wil (bege)leiden en vanuit een leidende positie wil bijdragen aan continu verbeteren binnen de organisatie.

Inhoud

Naaste alle ins en outs van Lean management (filosofie, verbetermethoden, tools en technieken) leer je deze expertise effectief in te zetten voor de gehele organisatie. Een verdieping op Lean, leiderschap en de uitrol van Lean Management binnen publieke organisaties staan ten opzichte van de Green Belt, aanvullend op het programma. Mocht je al een Green Belt certificering op zak hebben, dan kun je instromen in de verkorte 2-daagse Black Belt training (schrijf je dan in voor de Green 2 Black Belt training).

Niveau

HBO werk- en denkniveau.

Certificering

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Er is mogelijkheid trained of zelfs certified Black Belt te worden. Hiervoor moet een theorie- (trained) en praktijkexamen (certified) worden afgelegd.

Klik in het blok van de gewenste training op de naam van de training om verder te gaan met inschrijven.  
Black Belt training

Black Belt training

7 Jun 2018 - 31 Aug 2018 09:30

8-daagse Black Belt training. Trainingsdata: 7&8 juni, 28&29 juni, 12&13 juli, 30&31 aug

Kosten

Trainingen Duur Kosten Kosten examen Kosten praktijktoets
Yellow Belt 1 dag € 650
Orange Belt 3 dagen € 1.750,-
Green Belt 6 dagen € 2.900,- €250,- €125,-
Black Belt 9 dagen € 4.950 €250,- €175,-

Prijzen zijn exclusief BTW. Vrijstelling van BTW is mogelijk